Är du intresserad av en plats för ditt/dina barn på Jordgloben? Gör en intresseanmälan.

Varmt välkomna att lämna intresse om en plats hos oss på Montessoriförskolan Jordgloben. Vi har inskolning vår, januari och februari, och höst, augusti och september, (med reservation för vissa ändringar).

Köregler

Vid fall då vi har fler intresseanmälningar än antalet lediga platser att kunna erbjuda, tillämpar vi en intressepool där vi använder oss utav nedanstående grunder för antagning. Detta ska leda till en god och hållbar kontinuitet i intagning samt verksamhet.

1. Ålder hos barnet/barnen.

2. Barn som har eller har haft syskon i verksamheten.

3. Datum för inbetald anmälningsavgift.

4. Kompetens hos vårdnadshavare som verksamheten är i behov av för att kunna bedrivas på ett effektfullt och riktigt sätt.

För att er intresseanmälan ska vara giltig och ni ska hamna i vår intressepool behöver ni:

1. Betala in en anmälningsavgift, 75 kr, till bankgiro 5016-0092. Ange barnets för- och efternamn som referens, samt telefonnummer. (Anmälan gäller ett år från inbetalningsdatum. Finns fortsatt intresse efter ett år skall ny anmälningsavgift om 75 kr betalas in.)

2. Fylla i och skicka nedanstående intresseformulär.

INTRESSEFORMULÄR

När inskolningsperioden ni önskat enligt intresseformuläret börjar närma sig och intagningen är färdigplanerad hör vi av oss till er. Vid frågor är ni välkomna att ta kontakt med vår intagningsansvarige enligt nedan:

E-post: intagningsansvarig@jordgloben.se

Gör ett besök hos oss!

Är du nyfiken på Montessoriförskolan Jordgloben går det bra att komma på besök. Första onsdagen i varje månad kl 17:45 finns det möjlighet för besök.

Obligatorisk förhandsbokning gäller och detta görs genom att skicka en intresseanmälan om besök via e-post till manen@jordgloben.se senast måndagen innan aktuell onsdag.

 

 

Montessoriförskolan Jordgloben

Hantverkareg. 54
602 30 Norrköping

Tel: 011-13 62 00 (vx)
info@jordgloben.se

 

 

 

 

Jordgloben

 

 

 

 

 


© 2015 Montessoriförskolan Jordgloben